Véleménnyel a játékért, játékkal a véleményért

GYIK

Hogyan tudok regisztrálni?

Az oldalon levő Regisztráció gombra kattintva. Itt eljut a regisztráló felületre, ahol adja meg nevét, email címét (amivel részt szeretne venni a nyereményjátékban és az online panelben) és adjon meg egy jelszót. Ezek után a megadott email címre kap egy automatikusan generált emailt egy linkkel, amire kattintva eljut a Profil aloldalra. Itt töltse fel a Profilját a kért információkkal, amivel véglegesíti a csatlakozási szándékát.

Regisztráció

Milyen nyereményjátékokon tudok részt venni, ha tagja vagyok a közösségnek?

A kutatási meghívókban minden hónapban meghirdetünk egy nyereményjátékot, amelyen azok a tagok vesznek részt, akik legalább egy kutatásban részt vesznek, vagyis legalább egy kérdőív minden kérdését megválaszolják. Kettő vagy több kutatásban való részvétellel nő a nyerés esélye.
Egyedi, különböző időtávra érvényes nyereményjátékokat is meghirdetünk, amelyeken azok a tagok vesznek részt, akik az adott időszakon belül legalább egy kutatásban részt vesznek, vagyis legalább egy kérdőív minden kérdését megválaszolják. Adott időszakon belül kettő vagy több kutatásban való részvétellel nő a nyerés esélye.

Hogyan tudok belépni a Profilom oldalra? / Hogyan tudom módosítani a Profilom oldalt?

Az oldalon levő Bejelentkezés gombra kattintva lépjen be (adja meg email címét és jelszavát). Itt módosíthatja a Profiljában levő információkat.

Hogyan tudom felfüggeszteni vagy törölni paneltagságomat?

A Profil oldalra belépve függesztheti fel paneltagságát, ami nem végleges, de a felfüggesztés alatt nem kap kutatási meghívókat. A felfüggesztést (ugyanitt) bármikor visszaállíthatja aktív paneltagságra.

Ugyanitt törölheti is magát a közösségből. Ez végleges, ezt követően már nem állíthatja vissza az aktív paneltagságát. A profiljának törlését követően, ha újra paneltag szeretne lenni, újra regisztrálnia kell.

Hogyan tudok leiratkozni?

Belépve a Profil oldalra törölheti Profilját / paneltagságát, vagy emailben, a segitseg@velemenyjátek.hu címre, kifejezetten erre irányuló nyilatkozat megküldésével.

Mi történik a válaszaimmal?

A válaszait egy adatbázisban gyűjtjük mások válaszaival együtt, email címétől függetlenül, majd statisztikai módszerekkel dolgozzuk fel, vonunk le következtetést.

Hogyan vehetek részt a sorsoláson?

Regisztráljon a velemenyjatek.hu oldalon, és ezzel jogosulttá válhat az aktuálisan meghirdetett regisztrációs nyereményjáték sorsoláson való részvételre. A regisztrációja akkor végleges, ha feltölti a Profilom oldalát.

Regisztráció után, kattintson az emailben küldött kutatási meghívóban található linkre és válaszoljon a kérdőív kérdéseire, hogy részt vehessen az adott kutatáshoz meghirdetett kutatási nyereményjáték sorsoláson. Akkor válik jogosulttá a részvételre, ha a kérdőív minden kérdésére válaszol.

Hogyan kapok értesítést a sorsolás eredményéről?

Minden esetben emailben.

Minden egyedi kutatási meghívóban tájékoztatjuk a kapcsolódó nyereményjáték feltételeiről és a sorsolás időpontjáról. Amennyiben a szerencsés nyertesek közé tartozik, a sorsolás utáni 10 naptári napon belül emailben értesítjük. Ebben az emailben megkérjük arra, hogy egy linkre kattintva adja meg azt a postacímet, ahová a nyereményét kéri. Miután adatait megadta, nyereményét 20 napon belül a megadott címre elpostázzuk. A nyertesek listáját a velemenyjatek.hu oldalon, a Nyertesek menüpont alatt is megtalálja majd a sorsolás utáni 30 napon belül.

Elfelejtettem a jelszavamat, kitől kapok segítséget?

Kattintson a Belépés gombra, ott találja az ‘Elfelejtettem a jelszavamat’ linket, kattintson, írja be email címét és a rendszer küld Önnek egy új, automatikusan generált jelszót. Ezzel be tud lépni a Profil oldaladra, ahol meg tudja változtatni ezt.

Elakadtam a kérdőív kitöltésével, kitől kapok segítséget?

Írjon a segitseg@velemenyjatek.hu email címre. Legkésőbb 72 órán belül válaszolunk, segítünk.

Ki regisztrálhat?

Minden 15. életévét betöltött magyarországi tartózkodási hellyel (pl.: lakcím, létező postai/értesítési cím) rendelkező személy. A regisztráció ingyenes és önkéntes.

Mi történik miután regisztráltam?

Miután regisztrált – tehát a megadott email címére érkező levélben levő linkre kattintva megerősítette regisztrációját és kitöltötte Profil odalát – a velemenyjatek.hu online közösség teljes jogú tagjává válik: részt vehet az éppen aktuális regisztrációs nyereményjáték sorsoláson és meghívókat kaphat aktuális kutatásokra. Minden kutatási meghívóban újabb nyereményjáték sorsolást hirdetünk meg, amire akkor lesz jogosult egy paneltag, amennyiben kitölti a meghívóban közzétett kérdőívet.

Milyen hosszú egy kérdőív?

Az emailben küldött kutatási meghívók változatos hosszúságú kérdőívekre szólhatnak. A kérdőívek hosszáról a meghívó levélben adunk tájékoztatást. Arra törekszünk, hogy a kérdőív kitöltéséhez szükséges idő ne haladja meg a 15-16 percet.

Mi történik, akkor, ha nem szeretnék egy kérdésre válaszolni?

Kérdőívtől függ. Lesznek olyan kérdőívek, ahol szeretnénk, ha minden kérdésre választ adna az, aki úgy dönt, hogy kitölti a kérdőívet, még akkor is, ha úgy érzi nem tud vagy nem tud egyértelmű választ adni. Ebben az esetben kérjük, hogy a valósághoz legközelebb eső választ adja.
Lesznek olyan kérdőívek, ahol lesz arra lehetőség, hogy egy adott kérdésnél, ha nem tudja megfogalmazni válaszát, akkor a nem tudom vagy nem válaszolok lehetőséget kattintsa.
Amennyiben úgy érzi, hogy semmiképpen nem tud, vagy nem akar választ adni egy adott kérdésre, abbahagyhatja a kérdőív kitöltését (ebben az esetben nem vehet részt a kutatáshoz kapcsolódó nyereményjáték sorsoláson.)

Milyen gyakran kérik a felmérésben való részvételt?

Változó gyakorisággal, de szándékaink szerint havonta legalább 1-2 alkalommal. Természetesen lehetnek olyan kutatások, amelyekben arra kérjük a meghívottakat, hogy egy adott időszakon keresztül akár heti több alkalommal is töltsenek ki egy rövidebb kérdéssort.

Csak kérdőívek kitöltésével mondhatom el a véleményem?

Igen, ez lenne a cél.:) Abban az esetben, ha valaki úgy érzi, hogy olyan véleményt, ötletet szeretne megosztani, ami nem kapcsolódik egyik kérdőívükhöz sem, akkor írjon bátran a segitseg@velemenyjatek.hu email címre. Egy levelet sem hagyunk válasz nélkül.