Véleménnyel a játékért, játékkal a véleményért

Rólunk

Miért regisztráljak?

A velemenyjatek.hu egy olyan online közösség, amelynek a tagjai arra vállalkoznak, hogy kifejezzék véleményüket, megosszák szokásaikat, gondolataikat különböző témákban, hogy azzal segítsék termékek vagy szolgáltatások fejlesztését. Az online közösséghez regisztrációval lehet csatlakozni.

Miért és miről mondjam el a véleményemet?

  • Adjon hangot véleményének, ossza meg szokásait, elvárásait és alakítson velünk együtt termékeket, szolgáltatásokat.
  • A kutatásaink, amiben a csatlakozó tagok közreműködését kérjük, változatos témákat (mint vásárlás, életmód, médiahasználat vagy akár közélet stb.) fednek le.
  • A véleményeket és szokásokat interneten keresztül elérhető kérdőívekkel gyűjtjük össze, és az így kapott válaszokat összesítve (tehát nem személyre lebontva) dolgozzuk fel, és vonunk le belőle olyan következtetéseket, ami segítheti a fejlesztőket és döntéshozókat.
  • Az online közösséghez csatlakozók különböző témákat lefedő kutatásokra emailben kapnak meghívót. Azt, hogy részt vesznek-e az adott kutatásban és kitöltik-e a kérdőívet maguk döntik el. Ha úgy döntenek, hogy szeretnének közreműködni és a kérdőív minden kérdésére válaszolnak, lehetőséget kapnak, hogy ajándéksorsoláson vegyenek részt.
  • Minden megosztott adatot a hatályos adatkezelési szabályozásnak megfelelően kezelünk.
  • Ha bármilyen kérdése, ötlete, hozzászólása vagy akár problémája merülne fel a kutatásokkal vagy az online közösséggel kapcsolatban, a segitseg@velemenyjatek.hu email címen megtalál bennünket és legkésőbb 72 órán belül válaszolunk.

Ha szeretné befolyásolni mindennapjaink termékeit és szolgáltatásait, ne gondolkozzon, legyen tagja a közösségnek. A vélemény hatalom, itt élhet vele!

Regisztráció